×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

J.Lo en Marc Anthony zingen en zoenen

18.11.2016 -

Jennifer Lopez en Marc Anthony gaven elkaar donderdagavond een dikke zoen na hun optreden bij de Latin Grammy Awards. Het stel kreeg een staande ovatie van het publiek.


J.Lo en Anthony zongen het nummer Olvídame y Pega la Vuelta, een remake van een beroemd nummer van de Argentijnse band Pimpinela. Het nummer gaat over het vergeven en vergeten van je ex. Pikant uitgevoerd en komisch aangezien Lopez en Anthony tot 2011 zeven jaar met elkaar getrouwd waren.

Na het optreden gaf Lopez aan Anthony de award voor persoon van het jaar, waarna ze hem een dikke zoen op de lippen gaf. Het publiek applaudisseerde en riep de twee "zoenen, zoenen" toe.

Toch houden J.Lo en Marc Anthony de relatie professioneel. Anthony gaat een nieuw Spaanstalig album van Lopez produceren. "Ik heb er ontzettend veel zin in, een nieuwe muzikale reis terug naar mijn Latino-roots", zei Lopez na afloop.