Jimmy Kimmel wordt opnieuw vader

In de uitzending van zijn talkshow waarin hij bevestigde dit jaar de Oscars te presenteren, had Jimmy Kimmel maandagavond nog een nieuwtje. Zijn vrouw Molly McNearney is zwanger van hun tweede kind.

'We hebben de eerste echo gedaan, wat raar is want het voelt alsof je je kind bespioneert', grapte de presentator. Hij vertelde dat het stel niet wil weten of hun tweede spruit een jongen of een meisje is. In 2014 werden Jimmy en Molly ouders van dochter Jane. Jimmy heeft uit een eerder huwelijk ook twee volwassen kinderen.

De talkshowhost stond in zijn show uiteraard ook stil bij de bekendmaking van zijn klus als presentator van de Oscars eind februari. Alhoewel zijn naam al sinds hij de Emmy's presenteerde in september rondzong, kwam Oscarorganisator The Academy vrij laat met de aankondiging. 'Ze zijn door een lange lijst met namen gegaan, en hebben uiteindelijk maar gekozen voor de kerel die toch al aan de overkant van de straat zit. Ik was gewoon het dichtst in de buurt.'

Talkshow Jimmy Kimmel Live! wordt dagelijks opgenomen in een studio op Hollywood Boulevard, schuin tegenover het Dolby Theater waar de Oscars plaatsvinden.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen