×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jimmy Kimmel krijgt 15.000 dollar voor Oscars

15.12.2016 -

Jimmy Kimmel heeft niets te verbergen. De komiek en presentator van zijn eigen latenightshow verklapte tijdens een radio-interview dat hij voor het presenteren van de Oscars dit jaar een gage van 15.000 dollar (14.000 euro) betaald krijgt.


Volgens The Hollywood Reporter zei Kimmel hetzelfde bedrag te ontvangen als de eerdere gastheren Billy Cristal en komiek Chris Rock. 'Althans, dat is wat ze me vertelden', aldus Kimmel.

Enigszins bewust dat hij wellicht uit de school klapte zei Kimmel vervolgens dat hij de hoogte van de vergoeding misschien beter niet had kunnen vertellen. 'Maar niemand zei me dat ik het niet mocht zeggen. Dus dan is het hun fout', zei de komiek.

De 89e editie van de Academy Awards is op 26 februari 2017.