×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jimi van The Voice Senior gaat theaters in

Jimi van The Voice Senior gaat theaters in
5.04.2019 -

Winnaar van The Voice Senior, Jimi Bellmartin, gaat met een negenkoppige soulband de theaters in. Met de show Best of Soul Classics brengt hij een eerbetoon aan de grootste soulhanden.


De voorstelling in het theaterseizoen 2019-2020 bevat ballads als My Girl, Stand By Me en If You Don’t Know Me By Now. Daarnaast kan het publiek meezingen met soulhits als It’s A Man’s World, Soulman en Sexmachine.

In juni verschijnt Jimi’s EP. Vrijdag kwam zijn eerste single uit, een nieuwe van When a man Loves a Woman, die hij met de bigband maakte.

Jimi Bellmartin won in september vorig jaar The Voice Senior. De 70-jarige artiest was al bij zijn eerste noten van zijn auditie favoriet. Inmiddels is zijn auditie door bijna zes miljoen mensen op YouTube bekeken.