×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Jim Parsons wilde niet verder met Big Bang’

23.08.2018 -

Het einde van The Big Bang Theory is waarschijnlijk ingeluid door hoofdrolspeler Jim Parsons. De acteur, die de rol van Sheldon speelt, zou niet meer verder willen met de serie, melden meerdere Amerikaanse media. Studio CBS en een woordvoerder van Parsons wilden dat niet direct bevestigen.


CBS en producent Warner kondigden woensdag aan dat het komende seizoen de laatste wordt van de succesvolle sitcom. Volgens Entertainment Weekly werd er eerder nog onderhandeld over een vervolg van twee seizoenen maar dat ging niet door.

Parsons won vier Emmy's en een Golden Globe met zijn rol in The Big Bang Theory. Hij en zijn mede-acteurs kregen in de laatste seizoenen bijna een miljoen dollar per aflevering.