×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jim Carrey met nieuwe vlam op rode loper

Jim Carrey met nieuwe vlam op rode loper
7.01.2019 -

Jim Carrey heeft een nieuwe liefde. De acteur verscheen zaterdagavond met zijn vriendin op de rode loper van een feestje voorafgaand aan de Golden Globes in Los Angeles.


Een woordvoerder van de komiek bevestigde zondag tegenover E! dat Jim inderdaad een setje vormt met Ginger Gonzaga. De 34-jarige is samen met Jim (56) te zien in de serie Kidding, waarin hun personages daten. Zowel de serie als Jim, die kindertelevisieheld Jeff Pickles speelt, is genomineerd voor een Golden Globe.

Ginger is de eerste vriendin waar Jim mee in de openbaarheid treedt sinds zijn relatie met Cathriona White. Zij overleed aan de gevolgen van een overdosis in 2015, vlak nadat haar relatie met Jim op de klippen was gelopen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ginger Gonzaga (@gingerthejester) op