×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jim Carrey huurt privédetective in

14.10.2016 -

Jim Carrey heeft een privédetective in de arm genomen om de familie van zijn ex-vriendin te onderzoeken. De acteur had een relatie met Cathriona White. Haar moeder en de voormalige echtgenoot beschuldigen Carrey van betrokkenheid bij haar zelfmoord in 2015. Ook zou hij White meerdere soa's hebben gegeven.


Jim Carrey heeft de beschuldigingen altijd ontkend. Hij besloot een detective in te huren om zijn onschuld te bewijzen en aan te tonen dat de nabestaanden van zijn ex-vriendin armlastig zijn en hem aanklagen vanwege het geld.

De familie van White reageerde geschokt op het nieuws dat Carrey een privédetective inhuurt. "Een detective inhuren om een rouwende moeder te onderzoeken is walgelijk. Deze man kent geen grenzen", meldt de advocaat van de familie White aan Page Six.