×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jim Bakkum solo het theater in

Jim Bakkum solo het theater in
22.04.2019 -

Het heeft 13 jaar geduurd, maar Jim Bakkum gaat weer solo in het theater. Het gaat om de voorstelling KLEIN, zo meldt hij in RTL Boulevard en op sociale media.


De voorstelling vormt ‘een intieme ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes’, schrijf Jim op Instagram. ‘In de Nederlandse muziekgeschiedenis zitten tal van liedjes verstopt die ik heel graag met een intieme bezetting en aan de hand van persoonlijke verhalen en humor wil brengen die avond. Jongens, ik ga niet stoer doen, ik vind het doodeng.’

Jim, 31, staat van januari tot en met april 2020 in de theaters. Hij gaat twintig shows doen, door heel Nederland. ‘Van Brielle tot aan Leeuwarden en van Heerlen tot aan Lochem. Ik hoop oprecht dat ik jullie kan uitnodigen tot het checken van de speellijst en dat ik jullie daar mag verwelkomen’, schrijft de zanger, waarna hij afsluit met ‘man, wat heb ik hier zin in’.

Foto: Reni van Maren