Jim Bakkum

Jim Bakkum rekent af met kritiek na plaatsen foto met oma

Jim Bakkum kreeg het zondag flink te verduren toen hij op Instagram een foto plaatste van hem en zijn oma. Daarop omarmden de twee elkaar, wat de zanger niet in dank werd afgenomen.

Jim besluit te reageren op de kritiek. ‘De één vindt het belachelijk dat ik haar negen maanden niet heb gezien’, begint hij zijn bericht. ‘Maar aan de andere kant is het ook belachelijk dat ik nu, na negen maanden, een paar tellen geen afstand houd zonder mondkapje’, schreef hij in een bericht op Instagram, dat inmiddels is verwijderd.

De zanger vertelt dat zijn oma het liefst Sinterklaas wilde vieren met hem en zijn kinderen. Dat werd last minute toch gecanceld vanwege de coronamaatregelen. ‘Ik voelde me er zo rot over omdat de ouderen al zo’n eenzaam jaar hebben, helemaal alleenstaande. Dus besloot ik om even in de deuropening een bloemetje te geven’, schrijft hij. ‘En een knuffel en een kus, die zij misschien wel zo nodig had.’ Daarom vraagt Bakkum iedereen om niet direct te oordelen. ‘We doen allemaal ons best.’