×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jim Bakkum eert overleden naamgenoot

12.03.2018 -

Jim Bakkum kreeg een bijzonder maar verdrietig bericht te verwerken dit weekend. Als reactie heeft de musicalster besloten om iets heel moois te doen...


'Dit lieve, mooie jochie is Jim. Zijn moeder stuurde mij vanochtend een bericht. Jim is zes weken geleden op 7-jarige leeftijd, door een fataal verkeersongeluk met het gezin, omgekomen. Zijn ouders en broertje hebben het overleefd. Zijn moeder had vannacht over mij gedroomd en vond dat bijzonder, zeker omdat haar zoontje en ik naamgenoten zijn en hij zijn naam heeft doordat ik zo heet. Ze wilde dat gewoon 'even' kwijt…', schrijft Jim emotioneel op zijn Instagram.

De musicalster reageerde met een bericht waarin hij zijn medeleven betuigde, maar besloot dat hij meer kon doen dan dat: 'Ik heb met toestemming van zijn lieve moeder besloten om Jim, mijn stoere naamgenoot, te eren. Ik hoop dat jullie dat mét mij willen doen door #JimvanAst te laten doorstromen en zijn koppie ook te onthouden zodat zijn ouders weten dat hij doorleeft in zoveel mogelijk gedachten', besluit Jim. 

Jim Bakkum is zelf vader van twee kinderen: zoon Lux van 6 en dochter Posy van 3. Hij kreeg zijn kids samen met mede-musicalster én zijn grote liefde Bettina Holwerda.

 

Dit lieve, mooie jochie is Jim. Zijn moeder stuurde mij vanochtend een bericht. Jim is 6 weken geleden op 7-jarige leeftijd door een fataal verkeersongeval met het gezin, omgekomen. Zijn ouders en broertje hebben het overleefd. Zijn moeder had vannacht over mij gedroomd en vond dat bijzonder, zeker omdat haar jongetje en ik naamgenoten zijn en hij zijn naam heeft doordat ik zo heet. Ze wilde dat gewoon ‘even’ kwijt… Ik stuurde uiteraard een bericht terug en toonde mijn medeleven met o.a. de tekst; ‘Ik kan jullie niet anders dan al mijn kracht en sterkte toesturen’. Het heeft me de hele dag niet losgelaten en kon zijn blije koppie niet uit mijn hoofd krijgen. En ineens dacht ik; ik kan wél meer doen dan al mijn kracht en sterkte toesturen. Ik heb met toestemming van zijn lieve moeder, besloten om Jim, mijn stoere naamgenoot, te eren. En ik hoop dat jullie dat mét mij willen doen, door #JimvanAst te laten doorstromen en zijn koppie ook te onthouden zodat zijn ouders weten dat hij doorleeft in zoveel mogelijk gedachten.#JimvanAst

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op