×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jim Bakkum deelt foto van zijn jarige Bettina

Jim Bakkum deelt foto van zijn jarige Bettina
17.02.2019 -

De veertigste verjaardag van de hoogzwangere Bettina Holwerda is reden voor haar trotse man Jim Bakkum (31) een zelfgemaakte foto van haar te delen. 'Zo trots dat ik haar zo heb mogen vastleggen. Op haar aller-, allermooist', schrijft Jim, die vorig jaar in de finale stond van Het Perfecte Plaatje, bij zijn artistieke zwart-witfoto.


‘Vandaag wordt de liefde van mijn leven 40. En daarvan ben ik al 12 jaar haar wederhelft. Man, wat hebben wij al een heel leven achter de rug’, schrijft Jim. ‘Dat zij 40 mag worden met ons derde kindje in haar buik is ├ęcht het allergrootste cadeau dat we ons konden wensen. Ze krijgt daarom ook niks van me. Nee, zonder grappen, dit wordt haar dag’.

Jim en Bettina leerden elkaar kennen achter de schermen bij de musical Grease. Het stel is sinds juni 2011 getrouwd. In september maakten ze bekend dat ze een derde kindje verwachten. De twee zijn al ouders van zoon Lux (6) en dochter Posy (3).

https://www.instagram.com/p/Bt-Y0T5BT4t/?utm_source=ig_web_copy_link