Jette van der Meij wil een man

GTST-actrice Jette van der Meij, die sinds jaar en dag de rol van Laura vertolkt, wil in 2010 een nieuwe man vinden.

De 55-jarige actrice heeft dit jaar plaatsgenomen in hetpanel van Paul de Leeuw’s programma Ranking The Stars. In het programma liet ze weten dat ze in 2010 toe is aanliefde in haar leven. “Ik wil een nieuwe kerel,” vertelde de GTST-oermoeder. “Verder wil ik leuke dingen doen naast GTST en een beetjezingen,” liet Jette, die voordat ze ging acteren een carrière als zangeres had,weten.

Jette heeft jaren gewacht op de man die ze als haar groteliefde beschouwt. “Als hij hadgevraagd of ik mee was gegaan naar het buitenland, dan had ik dat gedaan. Ikwas zelfs bereid mijn carrière voor hem op te geven. Hij was mijn grootsteliefde, of eigenlijk dus mijn grootste leermeester,” vertelde de actrice 2 jaargeleden in De Telegraaf.

“Ik denk dat hij zichzelf nog veel te slecht kende. Deze man is nogsteeds mijn grote liefde en ook mijn grootste patroon. Nog steeds hou ik heelerg van hem. Maar als hij er niet voor kiest zijn eigen shit op te ruimen, kiesik er niet voor om met hem te zijn. Als hij op een gegeven moment voor mijndeur staat en dat wél heeft gedaan, dan is het een heel ander verhaal.”

Het lijkt erop dat een reunie er nu definitief niet in zit, waardoorJette in het nieuwe jaar openstaat voor een nieuwe liefde.