×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jet van Nieuwkerk: ‘druk ligt erg hoog’

17.08.2017 -

Jet van Nieuwkerk is erg ambitieus, maar daarmee maakt ze het vooral zichzelf moeilijk. In de ochtendshow van Lex Gaarthuis vertelt de lifestyle-coach en dochter van De wereld draait door-presentator Matthijs van Nieuwkerk over haar carrière. Ze maakte onlangs haar tv-debuut in het RTL4-programma Foodmakers. "Nou, de druk ligt wel erg hoog hoor. Ja, dat maakt het moeilijker. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het me vooral zelf het moeilijkste maak want ik wil natuurlijk even goed zijn als."


Op de vraag of ze de beste wil zijn, antwoordt de 27-jarige Van Nieuwkerk-telg: "Tuurlijk en dat is natuurlijk onzin want als je voor het eerst op tv bent kan dat natuurlijk helemaal niet. Dus daarmee kan ik de lat nog wel eens veel te hoog leggen. Dat ik 'de dochter van' ben heeft dus twee kanten maar ik maak het vooral mezelf soms lastig."

Vader Matthijs bemoeit zich overigens niet met haar tv-werk: "Die houdt zich er heel erg buiten. Als ik advies nodig heb dan weet ik dat ik kan komen."