×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jessica Simpson showt baby Birdie Mae

Jessica Simpson showt baby Birdie Mae
22.04.2019 -

Op haar paasbest toonde Jessica Simpson zondag voor het eerst haar pasgeboren dochtertje Birdie Mae aan de wereld. De zangeres plaatste een foto op Instagram waarop ze, met de baby in haar armen, samen met de rest van het gezin poseert voor een schattige paasfoto.


‘Vrolijk Pasen gewenst van de Johnson-familie,’schrijft Jessica. ‘Tafel voor vijf,’ voegt ze eraan toe, refererend aan het nieuwe aantal gezinsleden. De Johnson-familie bestaat naast Jessica en Birdie Mae, uit vader Eric, dochter Maxi (6 jaar) en zoontje Ace Knut (5 jaar).

Na het gezinskiekje plaatste Jessica ook nog een foto waar de kleine Birdie alleen in de wieg ligt. Een andere foto, die als bijschrift ‘Zusjes’ heeft, toont de baby in de wieg met haar grote zus Maxwell ‘Maxi’ Drew ernaast.