×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jessica Chastain deelt eerste foto van baby

Jessica Chastain deelt eerste foto van baby
7.01.2019 -

Jessica Chastain heeft met een foto op Instagram de komst van haar eerste kind bevestigd. Op het kiekje is alleen het handje van een baby te zien.


Dit najaar berichtten verschillende Amerikaanse media dat Jessica en haar echtgenoot Gian Luca Passi een dochtertje hadden verwelkomd. Het meisje, dat de naam Giulietta zou hebben gekregen, werd op de wereld gezet met behulp van een surrogaatmoeder.

De 41-jarige actrice schermt haar privéleven doorgaans strikt af. Ze liet zich niet eerder uit over de geruchten dat ze een dochtertje had gekregen, maar deelde zondag een foto waarop ze een baby vasthoudt. Het kindje grijpt daarop naar de ring die Jessica vasthoudt terwijl ze zich klaarmaakt voor de Golden Globes. De actrice schreef bij het kiekje: 'Je hebt goede smaak, kleine.'

Jessica trouwde in 2017 na een relatie van vijf jaar met Gian Luca, die ze tagde in de foto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jessica Chastain (@jessicachastain) op