×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jessica Alba verwacht derde kindje

18.07.2017 -

De dochters van Jessica Alba krijgen er een broertje of zusje bij. De actrice kondigde in een post op Instagram aan dat ze zwanger is van haar derde kind.


Op de foto houdt oudste dochter Honor (9) een ballon vast in de vorm van het getal 1. Haar vijfjarige zusje Haven heeft het cijfer 2 in ballonvorm in haar handen en Jessica zelf houdt met één hand op haar buik ballon nummer 3 vast.

Vlak na de geboorte van Honor kwam Jessica op het idee voor haar bedrijf, The Honest Company. Dat verkoopt huishoudelijke- en babyspullen die zijn gefabriceerd met minder of geen chemicaliën. Inmiddels wordt de waarde van het bedrijf ingeschat op 1,7 miljard dollar (1,5 miljard euro).