×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jerry Lewis was inspiratiebron voor Jon van Eerd

Jerry Lewis was inspiratiebron voor Jon van Eerd
20.08.2017 -

Jon van Eerd is een van de sterren die op social media stilstaat bij het overlijden van de Amerikaanse komiek Jerry Lewis. “Hij was een inspiratiebron”, schrijft de acteur en zanger. Jerry Lewis overleed zondag op 91-jarige leeftijd.


Vooral Amerikaanse sterren reageren op het overlijden van de komiek. Acteur Samuel L. Jackson denkt dat er in het hiernamaals flink gelachen gaat worden. “Het was altijd lachen met de geweldige Jerry Lewis”, schrijft hij.

Whoopi Goldberg is het met Jackson eens. Ze schrijft dat het overlijden van Lewis en de zwarte komiek Dick Gregory “pure winst” is voor de hemel. “Maar het is een groot verlies voor comedy.” Gregory overleed vorige week en was een inspiratiebron voor Richard Pryor en Eddie Murphy.