×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jeroen van Inkel en vrouw nemen huwelijkspauze

Jeroen van Inkel en vrouw nemen huwelijkspauze
9.04.2019 -

Jeroen van Inkel en zijn vrouw Sandra lassen 'een adempauze' in. Dat heeft NPO Radio 5-dj, die al eerder een huwelijkspauze nam, laten weten aan RTL Boulevard.


‘Sandra en ik hebben besloten elkaar even wat ruimte te geven om over ons huwelijk na te denken. We zijn veertig jaar bij elkaar en hebben twee geweldige kinderen en dit geven we niet zomaar op’, aldus Jeroen.

Over de aanleiding voor de tijdelijke breuk zwijgt de dj. Wel onderstreept hij dat er geen verliefde gevoelens voor anderen meespelen. ‘Wij hebben al eerder stormen overleefd en hoewel er voor geen van ons beiden een ander in het spel is, leek het ons goed even een adempauze in te lassen.’