×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jeroen Pauw wil vaker studio uit

Jeroen Pauw wil vaker studio uit
18.12.2015 -

Jeroen Pauw wil vaker de studio uit. “Als ik te veel in die studio zit, gaat het leven in alle opzichten aan mij voorbij”.


Dat vertelt de presentator in een interview met het AD.

“In mijn dromen lig ik in een hangmat op een tropisch eiland. Nog even niet, maar dat komt wel.” Wanneer Jeroen wel naar een eiland vertrekt, weet hij nog niet. “Daar ga ik de komende weken, tijdens de winterstop van Pauw, over nadenken. Ik kan me niet voorstellen dat ik over vijf jaar hetzelfde doe als nu. Dan zou ik te weinig zijn opgeschoten.”

Voor de nieuwe reeks van zijn interviewprogramma 5 jaar later stapte Jeroen de studio al uit. “De zendercoördinator suggereerde dat het te veel van het goede was als ik zowel bij Pauw als bij 5 jaar later aan tafel in een studio zou zitten.”

En dus ging Jeroen naar de Schiphollounge voor een gesprek met Bert Koenders, sprak hij Emile Roemer op het partijbureau, dook hij de studio in met Jan Smit en trof hij Gordon in zijn huis. “Daardoor zie ik iemands foto’s, zijn gouden platen en dat voegt ook wel weer wat toe.”