×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jeroen Pauw over de miljoen kijkers

7.10.2015 -

Jeroen Pauw heeft dinsdagavond met zijn talkshow meer dan een miljoen kijkers getrokken. Het is de eerste keer dat hij deze grens doorbreekt.


Maar liefst 1.031.000 mensen keken naar de aflevering van Pauw waarin veel aandacht was voor de gebeurtenissen in het Drentse dorp Oranje, meldt Mediacourant. Een paar uur voor de uitzending probeerden boze inwoners van het dorp te verhinderen dat staatssecretaris Klaas Dijkhoff (asielzaken) met zijn auto wegreed. Ze blokkeerden de weg. De bewoners waren boos omdat in het dorp honderden extra asielzoekers worden opgevangen.
Jeroen Pauw staat op de tiende plek van best bekeken programma's van de avond. Het NOS Journaal van 20.00 uur trok dinsdagavond de meeste kijkers, gevolgd door Goede tijden, slechte tijden en De rijdende rechter.