×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jeroen Pauw nu minder bezig met uiterlijk

3.01.2018 -

Jeroen Pauw maakt zich veel minder druk over zijn uiterlijk dan voorheen. Dit vertelde de talkshowhost in het interviewprogramma 5 jaar later, waarin hij door Beau van Erven Dorens werd geconfronteerd met zijn eigen uitspraken van vroeger.


Jeroen vreesde destijds vroeg kaal te worden, maar verlangde tegelijkertijd naar rimpels omdat hij zichzelf teveel op barbiepop Ken vond lijken. 'Vroeger was ik meer bezig met uiterlijk, nu niet meer', zegt Jeroen (57). 'Alleen als ik op televisie ben, vind ik dat je een zekere mate van verzorgdheid moet hebben. Als ik op Curaçao ben, heb ik een baard en kunnen mensen me herkennen aan het gat in mijn kleren'.

Jeroen Pauw is de eerste gast van Beau van Erven Dorens in het interviewprogramma dat verhuisd is van de NTR naar RTL4. Jeroen Pauw was jarenlang zelf de interviewer. Hij bedacht het programma vroeger met vrienden, die elkaars uitspraken op papier zetten om elkaar na een jaar er aan te herinneren. Jeroen: 'Dan zei de één tegen de ander; wedden dat jij over een jaar niet meer bij je vriendin bent, of in dit huis woont. Een van mijn vrienden begon dat op te schrijven. Ik dacht, daar zit een programma in'.

Jeroen Pauw vindt het moeilijk zichzelf terug te zien: 'Ik vind mezelf vervelend, arrogant en zelfingenomen. Ik ben leuker geworden, denk ik'.

Andere gasten in dit nieuwe seizoen zijn Bram Moszkowicz, Sacha de Boer, Linda de Mol, Jesse Klaver, Susan Smit, Epke Zonderland, Hugo Borst en Halina Reijn.