×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jeroen Dijsselbloem ontmoet koning Juan Carlos

3.03.2014 -

Minister Jeroen Dijsselbloem heeft in Bilbao de Spaanse koning Juan Carlos ontmoet. De ontmoeting had zondag plaats aan de vooravond van het Spain Global Forum in de Baskische stad, waar Dijsselbloem vandaag in het Guggenheim Museum een toespraak houdt.


Dijsselbloem is in Bilbao als voorzitter van de Eurogroep, die bestaat uit de ministers van Financiën van de landen die de euro gebruiken. Het onderwerp van de internationale bijeenkomst in Baskenland is stabiliteit en groei in de eurozone, vemeldt de website van het Nederlandse ministerie van Financiën.

Bij de ontmoeting met de Spaanse koning was ook de Spaanse minister van Economische Zaken Luis de Guindos aanwezig en de Nederlandse ambassadeur in Spanje, Cornelis van Rij. Koning Juan Carlos schudde zondag eveneens de hand van topvrouw Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds (IMF).