×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Jermaine Jackson stapt in huwelijksbootje met 23-jarige vriendin’

‘Jermaine Jackson stapt in huwelijksbootje met 23-jarige vriendin’
19.06.2019 -

Jermaine Jackson heeft het er maar druk mee: scheiden, verloven en trouwen. De zanger heeft na drie jaar eindelijk de scheiding van zijn derde vrouw Halima Rashid afgerond en lijkt van plan voor de vierde keer in het huwelijksbootje te stappen. De 63-jarige Jackson zou namelijk al verloofd zijn met zijn 23-jarige vriendin Maday Velazquez.


Halima vroeg in 2016 de scheiding aan na een geval van huiselijk geweld dat tussen haar en Jermaine had plaatsgevonden. De twee zijn er nu, een paar jaar later, toch samen uitgekomen. Halima bevestigde bij de rechtbank dat ze geen maandelijkse bijdrage van Jackson hoeft te hebben, in ruil voor aandelen in het bedrijf dat ze voorheen samen beheerden. De ex-geliefden trouwden in 2004 en hebben geen kinderen.

Jermaine was daarvoor al twee keer getrouwd. Van 1973 tot 1988 met Hazel Gordy en van 1995 tot 2003 met Alejandra Genevieve Oaziaza.