×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jeremy Piven ontkent betasten collega

Jeremy Piven ontkent betasten collega
1.11.2017 -

De bewering dat hij een vrouwelijke collega heeft betast op de set van Entourage, is volgens Jeremy Piven pertinent onwaar. Dat stelt de acteur in een statement.


"Ik ontken met klem de afschuwelijke aantijgingen die over mij geuit zijn. Het is nooit gebeurd", zegt Jeremy in de verklaring. "Er is heel veel moed voor nodig voor slachtoffers om met hun verhaal naar buiten te komen, en ik hoop dat aantijgingen over mij die nooit plaats hebben gevonden, niet afleiden van de verhalen die gehoord moeten worden."

Actrice en realityster Ariane Bellamar beweert dat Piven haar in zijn trailer heeft betast. Op Twitter schreef ze: "Hé Jeremy Piven, weet je nog hoe je me in een hoek dreef op de set van Entourage? Hoe je mijn borsten beetpakte zonder toestemming?" Later voegde ze daar nog enkele tweets aan toe. Daarin liet ze onder meer weten dat de acteur haar ook een keer lastig viel bij een ontmoeting in de Playboy Mansion.