Jensen woedend op Patricia Paay

Volgens Patricia Paay heeft Robert Jensen aan hun telefoongesprek gesleuteld. Dit neemt hij haar niet in dank af. Robert: "Pislink zijn we!”

“Wij zijn woedend op PatriciaPaay!  De suggestie dat wij hierbij Snafu niet de waarheid spreken heeft ons laaiend gemaakt. Als onzeEXCLUSIVE niet waar blijkt te zijn, zijn we de eerste die dat toegeven, maardit is 100% waar! Er zijn twee BN’ers die Patricia bellen voor telefoonseks!”

Snafu.nl, de website vanRobert Jensen, bracht gisteren naar buiten dat Patricia Paay telefoonseks heeftmet 2 jonge BN’ers. Het telefoongesprek waarin La Paay dit vertelt werd op dewebsite geplaatst. Patricia lietgelijk aan alle media weten dat er helemaal niets van waar is. Robert zou hettelefoongesprek geknipt en geplakt hebben en moest het per direct van zijn siteafhalen. Dit ontkent hij nu met klem.

“Als persoonlijke geste hebben we het fragment er gisterenavondafgehaald, en zeker niet onder dreiging van juridische stappen van haar kant! Patricia:  wij zijn geen Adam Curry die je naar genoegen kan bevelen enbijsturen.” 

Wordt vervolgd…