Jennifer vond seksscènes zenuwslopend

Jennifer Lopez vond de seksscènes die ze moest opnemen voor haar nieuwe film The Boy Next Door zenuwslopend. "Ik zag er tegenop vanaf het moment dat ik tekende voor de rol. Het is gewoon niet natuurlijk om zulke dingen te doen terwijl er mensen kijken."

De scenes waren van tevoren wel goed besproken en volgens Jennifer is het eigenlijk gewoon een choreografie.

"Dat alles vaststond, nam wel een gedeelte van de ongemakkelijkheid weg. Alleen kwamen we er bij het bekijken van de beelden achter dat we niet genoeg hadden. Er moest meer in gecommuniceerd worden, je moest zien hoe zij haar eigen grenzen overschrijdt. Dus hebben we extra beelden gefilmd." En de tweede keer waren de pikante scenes niet makkelijker. "Juist erger: nu lag ik daar en riep de regisseur ineens ‘stop maar, het volgende stuk hebben we al,’ vertelt de 45-jarige actrice aan Metro.

Toch heeft J-Lo, die ook bekend staat om haar welgevormde derrière, wel zelfvertrouwen als het gaat om haar lichaam. "Ik dans al sinds ik een tiener ben, ik ken mijn lijf, weet hoe het beweegt. Ik zit lekker in mijn vel." The Boy Next Door, waarin Jennifer een pas gescheiden vrouw speelt die een affaire begint met haar jongere buurman, is nu te zien in de Nederlandse bioscopen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen