×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Jennifer Lopez wil trouwen met Alex Rodriguez’

17.05.2017 -

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez zijn pas een paar maanden samen, maar hebben serieuze toekomstplannen. Ingewijden vertellen dat J.Lo en A-Rod al praten over trouwen.


“Het is een hele serieuze relatie”, vertelt een bron aan E! News. “Ze hebben het al over een huwelijk. J.Lo wil een toekomst met A-Rod.”

De 47-jarige zangeres en de 41-jarige voormalig honkballer zijn sinds begin maart samen. Ze genoten al samen van een vakantie op de Bahama’s, maakten kennis met elkaars kinderen en liepen begin deze maand voor het eerst als stel over de rode loper.

“J.Lo zou met A-Rod trouwen als hij haar ten huwelijk zou vragen”, weet de ingewijde. “Ze is smoorverliefd op hem. Het klikt op zo veel verschillende manieren.” Volgens de bron zijn Jennifer en Alex “perfect voor elkaar”.