×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Jennifer Lopez weer alleen’

‘Jennifer Lopez weer alleen’
24.08.2016 -

Jennifer Lopez is weer single. De relatie van de 47-jarige zangeres en actrice met de 29-jarige danser Casper Smart is op de klippen gelopen, beweert een ingewijde.


“Jennifer en Casper zijn uit elkaar. Ze zijn al een paar weken niet meer samen.” Volgens de bron is er ‘niets dramatisch’ voorgevallen, meldt People.. “Het was gewoon natuurlijk beloop. Ze blijven vrienden en treffen elkaar af en toe, maar ze zijn niet meer samen.”

Geruchten dat Jennifer was gevallen voor de veel jongere danser, doken eind 2011 voor het eerst op. In de zomer van 2012 biechtte de zangeres en actrice haar liefde op. Ook Casper was vol lof over zijn geliefde. “Ze is lief, grappig, aardig, makkelijk en elegant. Wat wil je nog meer?”