Jennifer Lopez stelt shows in Las Vegas uit

Jennifer Lopez stelt drie shows in Las Vegas uit. De zangeres heeft dit besloten na de grote schietpartij die zondagavond plaatsvond op een countryfestival waarbij 59 mensen omkwamen en 527 bezoekers gewond raakten.

Jennifer Lopez, die een eigen show heeft in Planet Hollywood Resort & Casino, zegt dat de komende shows op 4, 6 en 7 oktober niet doorgaan uit respect voor de slachtoffers en hun nabestaanden. Mensen die al een kaartje hadden gekocht krijgen hun geld terug van Ticketmaster of mogen een andere datum uitkiezen tussen 21 februari en 9 juni volgend jaar.

'Jennifer is diepbedroefd door de zinloze tragedie', valt in een verklaring op de website Variety te lezen. 'Haar gedachten en gebeden gaan uit naar de slachtoffers en hun families'. Maandag annuleerden de groepen Cirque du Soleil en Blue Man Group hun voorstellingen in Las Vegas.

Dinsdagavond wordt in Los Angeles een benefietconcert gehouden. Dit meldt Billboard. De opbrengst gaat naar de hulpverlening voor de slachtoffers van de schietpartij in Las Vegas en de gedupeerden op het Amerikaanse eiland Puerto Rico dat door orkaan Maria is getroffen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen