×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jennifer Lopez pakt groots uit voor 50ste verjaardag

Jennifer Lopez pakt groots uit voor 50ste verjaardag
25.07.2019 -

Jennifer Lopez vierde woensdag haar 50e verjaardag en haalde alles uit de kast om er een knalfuif van te maken. Sterren als DJ Khaled, Fat Joe en Ashanti waren uitgenodigd voor het grote feest in Miami, zo is te zien op filmpjes die verloofde Alex Rodriguez deelde op Instagram.


Het feest vond plaats in de achtertuin van Gloria Estefan. ‘Er waren meerdere tenten en de aankleding was modern met heel veel wit en goud’, blikt een genodigde terug tegen E! Online. Ook was er een toren van gevulde glazen met champagne en konden gasten genieten van een rijk gevuld buffet en optredens van verscheidene dj’s en artiesten. Spektakelstuk was de 10.000 dollar kostende verjaardagstaart. Die bestond uit maar liefst tien lagen, was overgoten met 24 karaats eetbaar goud, versierd met Swarovski kristallen en moest door vijf man naar binnen gedragen worden.

De zangeres trakteerde haar gasten zelf ook op korte optredens. ‘Ze pakte de microfoon en zong meerdere keren’, aldus een ingewijde. ‘Er waren meerdere speeches en optredens, maar het was vooral J.Lo die aan het zingen en dansen was.’

Jennifer werd uiteraard ook overladen met cadeautjes. Van haar verloofde kreeg ze een nieuwe Porsche van meer dan 150.000 dollar. Ook sprak Alex haar toe op het feest. ‘Aan de liefde van mijn leven, je weet hoeveel ik van je houd’, zou hij gezegd hebben. ‘Gefeliciteerd, natuurlijk. We hebben zo’n fantastische tijd samen en dat komt ook door iedereen die hier nu is – onze vrienden en geliefden.’

https://www.instagram.com/p/B0VJdK2AA8X/?utm_source=ig_web_copy_link