×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jennifer Lopez nodigt ex Marc Anthony uit voor haar bruiloft

Jennifer Lopez nodigt ex Marc Anthony uit voor haar bruiloft
25.02.2020 -

Jennifer Lopez en Marc Anthony, die in 2011 uit elkaar gingen, zijn nog steeds goed bevriend. De zangeres heeft de zanger uitgenodigd voor haar bruiloft met Alex Rodriguez.


‘Marc Anthony is aanwezig bij de bruiloft van J.Lo en A-Rod,’ vertelt een ingewijde aan US Weekly. ‘Hun relatie is altijd gezond en respectvol gebleven.’

Jennifer en Marc waren in de jaren negentig al kort samen, kregen in 2004 opnieuw een relatie en trouwden datzelfde jaar. In 2011 strandde de relatie, maar de scheiding was pas drie jaar later rond. Ze hebben samen een 12-jarige tweeling.

De zangeres kreeg begin 2017 een relatie met de oud-honkballer. De bruiloft van het koppel zou gepland staan voor deze zomer.