×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jennifer Lopez krijgt geen contact met familie

22.09.2017 -

Jennifer Lopez heeft geen idee hoe het met haar familieleden op Puerto Rico gaat. De zangeres en actrice zei in een video op Instagram dat het haar nog steeds niet gelukt is contact op te nemen met haar naasten op het eiland dat werd getroffen door de orkanen Irma en Maria.


'Wat er op Puerto Rico gaande is, houdt me bezig', zegt J.Lo vanuit Las Vegas. 'De verwoesting is onvoorstelbaar. Ik en mijn nicht hebben nog steeds niets van onze families gehoord'. De zangeres en actrice zegt dat ze Puerto Rico wil helpen en roept haar volgers op geld te doneren. 'Samen kunnen we ons eiland en de Cariben weer opbouwen'.

 

Ook Jennifers ex Marc Anthony riep het publiek via een Instagramvideo op geld te geven aan de slachtoffers van de zware orkanen. 'Puerto Rico heeft onze hulp nodig en ik roep iedereen op te doneren'. Ook sterren als Ricky Martin en Daddy Yankee riepen op te doneren.