Jennifer Lopez kan opgelucht ademhalen

Jennifer Lopez heeft ook de laatste twee familieleden waarvan ze nog niets had gehoord sinds orkaan Maria gesproken. Dat meldde de zangeres woensdag op Instagram.

"Na zes lange dagen hebben we de laatste familieleden gevonden. Nu kan het opbouwen beginnen", schrijft J.Lo bij een video van haar oom Tomás en tante Adela op het door het natuurgeweld getroffen Puerto Rico.

Zondag maakte Jennifer bekend dat ze een miljoen doneert voor noodhulp aan het eiland. Ondertussen heeft de muzikante samen met haar ex-man Marc Anthony, die net als zij Puerto Ricaans bloed heeft, een grootscheepse inzamelingsactie opgezet voor de slachtoffers van de orkaan. Onder de naam Somos Una Voz (We zijn één stem) richtten de exen een initiatief op "van artiesten die samenwerken om zo snel mogelijk eten, onderdak, medicijnen, stroom en communicatiemiddelen te sturen naar de mensen die het nodig hebben."

Jennifer en Marc krijgen veel bijval uit Hollywood. Onder meer Bruno Mars, Ed Sheeran, Vin Diesel, Lin Manuel Miranda, Jada Pinkett Smith en Ricky Martin hebben zich aangesloten bij de actie.

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen