×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jennifer Lopez kan opgelucht ademhalen

28.09.2017 -

Jennifer Lopez heeft ook de laatste twee familieleden waarvan ze nog niets had gehoord sinds orkaan Maria gesproken. Dat meldde de zangeres woensdag op Instagram.


"Na zes lange dagen hebben we de laatste familieleden gevonden. Nu kan het opbouwen beginnen", schrijft J.Lo bij een video van haar oom Tomás en tante Adela op het door het natuurgeweld getroffen Puerto Rico.

Zondag maakte Jennifer bekend dat ze een miljoen doneert voor noodhulp aan het eiland. Ondertussen heeft de muzikante samen met haar ex-man Marc Anthony, die net als zij Puerto Ricaans bloed heeft, een grootscheepse inzamelingsactie opgezet voor de slachtoffers van de orkaan. Onder de naam Somos Una Voz (We zijn één stem) richtten de exen een initiatief op "van artiesten die samenwerken om zo snel mogelijk eten, onderdak, medicijnen, stroom en communicatiemiddelen te sturen naar de mensen die het nodig hebben."

Jennifer en Marc krijgen veel bijval uit Hollywood. Onder meer Bruno Mars, Ed Sheeran, Vin Diesel, Lin Manuel Miranda, Jada Pinkett Smith en Ricky Martin hebben zich aangesloten bij de actie.