×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jennifer Lopez is thuis de baas

Jennifer Lopez is thuis de baas
7.11.2019 -

Het is wel duidelijk wie er in huize Lopez/Rodriguez de broek aan heeft. Alex Rodriguez vertelt dat hij thuis de baas over de kinderen is totdat zijn vriendin Jennifer Lopez thuiskomt.


‘Voordat zij thuiskomt, ben ik de baas. Ik ben de beveiliging, ik ben de taxiservice en ik ben de leraar,’ vertelt oud-honkballer Alex Rodriguez. Totdat J.Lo de deur binnenstapt. ‘Dan is het voorbij, dan is het over’, grapt A-Rod in de talkshow Today With Hoda & Jenna

Het stel woont samen met de vier kinderen uit hun vorige huwelijken. Alex is vader van Ella Alexander (11) en Natasha Alexander (15). Jennifer kreeg uit haar huwelijk met haar ex Marc Anthony de 11-jarige tweeling Emme Maribel en Maximilian David.