×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jennifer Lopez dankbaar voor vrienden na scheiding

5.11.2015 -

Jennifer Lopez maakte een lastige tijd door nadat zij en haar ex-man Marc Anthony hadden besloten te gaan scheiden. Gelukkig voor de zangeres en actrice waren haar vriendinnen er om haar op te vangen. "Ik realiseerde me na mijn scheiding dat zij zo ontzettend belangrijk voor mij zijn".


Dat vertelt J.Lo aan Marie Claire. "Ik had zo'n situatie al een paar keer meegemaakt en ze waren er nog steeds voor me. Mannen komen en gaan, maar mijn vriendinnen zijn er altijd."

Jennifer zit momenteel goed in haar vel. Ze vertelt het blad dat ze niet alleen maar werkt, maar zo nu en dan ook de tijd neemt om even te ontspannen. "Ik heb veel geleerd van momenten in mijn leven dat ik te hard werkte en aan mijzelf voorbijging. Ik kan het nu allemaal wat beter aan, want ik kies er nu voor om bijvoorbeeld een dag niet te werken of mijn afspraken anders te plannen", legt Jennifer uit.