×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jennifer Lawrence stiekem op sociale media

12.09.2018 -

Jennifer Lawrence zit in het geheim op sociale media. Ze post zelf helemaal niets. Ze omschrijft zichzelf dan ook als een voyeur op sociale media.


In 2014 veegde de ster nog de vloer aan met Twitter, Facebook en Instagram. 'Het internet minacht mij', klaagde ze toen in een gesprek met de BBC.

In maart werd al gemeld dat Jennifer ‘undercover’ op sociale media te vinden was. In het interview geeft ze dat nu ook zelf toe. 'Ik kijk toe, maar spreek niet', zegt ze in een interview met InStyle.

De ster uit films als Mother! en The Hunger Games is nog steeds niet gecharmeerd van de socials. Volgens haar heeft iedereen overal een mening over. 'Daar wil ik geen onderdeel van uitmaken.' Jennifer zegt dat ze alleen iets zal posten als het strikt noodzakelijk is. Dat kan zijn als ze iets moet promoten. 'Of als er echt iets heel urgent is dat ik met mijn volgers wil delen.'