×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jennifer Hudson verliest voogdijzaak

22.11.2017 -

Slecht nieuws voor Jennifer Hudson. De zangeres eiste, in het belang van haar zoon David Jr., een omgangsverbod met haar ex-verloofde David Otunga, maar daar stemde de rechter niet mee in. Otunga, de vader van het kind, mag de belangrijke Amerikaanse feestdag Thanksgiving met zijn zoon vieren.


Volgens TMZ gaat David de rechter om tijdelijke voogdij vragen, omdat hij zichzelf als de belangrijkste verzorger van de kleine ziet. Ook wil hij dat David Jr. bij hem is als Jennifer voor haar werk aan het reizen is. Volgens hem liegt de zangeres erop los; puur en alleen om de voogdij te krijgen.

Hudson en Otunga gingen kortgeleden uit elkaar, na een relatie van tien jaar. De voormalig worstelaar vroeg Jennifer in september 2008 ten huwelijk, nadat ze nog niet eens een jaar samen waren. Daarna volgde een loodzware periode, waarin de moeder en broer van de The Voice-coach thuis in Chicago werden doodgeschoten. Haar zevenjarige neefje Julian werd levenloos aangetroffen op de achterbank van de auto.