×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jennifer Garner nog niet toe aan nieuwe relatie

21.11.2017 -

Sinds de scheiding van haar ex Ben Affleck in juni 2015, is Jennifer Garner nog geen een keer op date met iemand geweest. "Ik ben niet op zoek naar een man en vind het ook vreselijk als mensen me aan iemand willen koppelen," aldus de actrice.


"Ik had dit leven nooit voor mezelf en mijn kinderen gekozen. Maar het is zo gelopen en dat is iets waar ik doorheen moet," vertelt Jennifer aan News.com.au. Als de tijd rijp is voor een nieuwe man, vindt ze het belangrijk 'om niet alle kerels over één kam te scheren. "Je kan er niet vanuit gaan dat elke man iets vreselijks heeft gedaan." Affleck bedroog Garner tijdens hun huwelijk met hun nanny Christine Ouzounian.

Ondanks de breuk is Jennifer nog altijd goed bevriend met haar ex. Ze hebben samen drie kinderen: dochters Violet (11) en Seraphina (8) en zoon Samuel (5). "We zijn en blijven altijd elkaars familie. Thanksgiving en kerstmis zijn momenten die we samen vieren, als gezin. Ik hou van hem en we zijn vrienden, we doen dit samen voor onze kinderen."