×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jennifer Garner en Ben Affleck in therapie

20.11.2016 -

Ben Affleck en Jennifer Garner geven hun huwelijk een tweede kans. Het Hollywoodkoppel heeft zaterdag een relatietherapeute bezocht in Santa Monica.


Na een huwelijk van tien jaar besloten Ben en Jennifer vorig jaar juni te scheiden. Maar tot op de dag van vandaag zijn nog geen scheidingspapieren ingediend. Sindsdien ondernemen ze nog regelmatig gezinsuitjes met hun drie kinderen Violet (10), Seraphina (7) en de vierjarige Samuel. Daarnaast wordt het acteurskoppel ook zonder kinderen gespot, bijvoorbeeld tijdens etentjes. Ben woont nog op hetzelfde landgoed, naar verluidt in het gastenverblijf.

Zaterdag namen ze alle tijd voor de intensieve relatietherapie. "'Ze zagen er niet super happy uit toen zij klaar waren met de sessie. Ze stapten samen in de auto en gingen naar huis. Met de kinderen erbij zien ze er altijd gelukkiger uit'', zegt een fotograaf van X17 die het stel zaterdag voor zijn lens kreeg. ''Ik weet zeker dat ze na afloop van de relatietherapie nog tijd met de kinderen wilden doorbrengen. Ben en Jen zoeken naar de beste oplossing voor hun gezin."