‘Jennifer Garner boos op Ben’

Jennifer Garner heeft het gehad met Ben Affleck. Recentelijk gingen er ineens veel geruchten dat Ben zijn vrouw zou hebben bedrogen met de oppas van hun kinderen. Hoewel de acteur ontkent, zou Jennifer in alle staten zijn.

 

Een bron vertelt People dat Jennifer boos is. "Ze noemt het ultiem verraad." De actrice, die momenteel in Atlanta is voor de opnames van haar nieuwe film, krijgt veel steun van vrienden en ze concentreert zich nu vooral op haar drie kinderen. "Ze heeft een vreselijke week, maar ze zorgt ervoor dat dit geen effect heeft op haar werk." De crew zou hebben aangeboden om haar een paar vrije dagen te geven, maar dat wilde Jennifer volgens het blad niet.

Jennifer en Ben maakten onlangs bekend uit elkaar te gaan. Vlak na het nieuws van hun breuk gingen de twee nog wel met hun drie kinderen op vakantie. "Ben had haar toen al gezegd dat hij haar niet trouw was geweest. Ze moesten nog beslissen hoe ze verder gingen." Tijdens hun vakantie op de Bahamas hoorde Jennifer volgens het blad dat Affleck haar met de nanny had bedrogen. "Ze twijfelde steeds of ze wel uit elkaar moesten gaan, maar die twijfel was toen weg."

Lees ook: 'Ben Affleck scharrelt met ontslagen oppas'

 

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen