Jennifer Aniston verliefd op loper

Jennifer Aniston en Justin Theroux zijn na 9 maanden eindelijk weer samen op de rode loper gespot. Het stel liep maandag in New York zij aan zij naar de première van The Leftovers, de nieuwe HBO-serie waar Justin in speelt.

Op foto's van Hello! ziet het stel er dolgelukkig er stapelverliefd uit. De 45-jarige actrice heeft haar armen om haar verloofde heen geslagen en ondanks de vele camera's kijken Jennifer en Justin ongegeneerd diep in elkaars ogen.

De Friends-ster droeg een simpele, maar chique outfit: een zwartzijden T-shirtjurkje en een paar hakken met studs. Haar haren hingen los en Jen had amper accessoires om, met uitzondering van haar 8-karaats verlovingsring. Haar 42-jarige geliefde had een blauw kostuum en een witte blouse uit de kast getrokken. In plaats van een stropdas droeg hij een zogeheten pin, een soort speld, door zijn boord.

Jen en Justin bewandelden de rode loper voor het laatst op het Toronto Film Festival in 2013. Door de lange pauze staken geruchten de kop op dat de driejarige relatie zijn einde had bereikt.