Placeholder

Jennifer Aniston bijna weduwe

Justin Theroux heeft zijn huwelijksreis naar Bora Bora ternauwernood overleefd. De 44-jarige acteur kwam tijdens een duiktochtje onder water zonder zuurstof te zitten.

“Ik dacht dat het een complot was mij op m’n huwelijksreis om te leggen.” Justin, die in augustus met Jennifer Aniston trouwde, ging met vrienden duiken nadat hij een dag daarvoor zijn eerste les had gehad. De begeleider sprak nauwelijks Engels, dus communiceren was haast onmogelijk. “Ik zei hem: ik heb dit nog maar één keer gedaan. Maar hij zei: ach, je bent sportief.”

Eenmaal in het water ontdekte Justin dat zijn zuurstoftank al was gebruikt en bijna leeg was, vertelde hij in Live With Kelly And Michael. “Ik keek op het metertje en zag dat al in het rood staan.” Het lukte de acteur aanvankelijk niet de begeleider duidelijk te maken dat hij terug naar boven moest. “Dus ik zwom naar m’n vriend, liet hem mijn meter zien en hij dacht: mijn God, je staat op het punt dood te gaan.”Toen Justin de begeleider een tweede keer op zijn aanstaande ademnood wees, kreeg hij lucht uit een reservetank. Het wisselen van het mondstuk ging echter niet goed, waardoor de acteur onder water moest ‘hoesten en proesten’.

Eenmaal terug in de boot werd het Justin duidelijk waarom de begeleider de groep niet meteen terug naar boven stuurde. “We waren vrij ver verwijderd van de boot en zwemmen aan het oppervlak kost meer energie dan zwemmen onder water.”