×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jarige prins Charles verrast met verjaardagstaart

Jarige prins Charles verrast met verjaardagstaart
14.11.2019 -

De verjaardag van prins Charles werd donderdag in India niet vergeten. Hoewel de Britse troonopvolger, die donderdag 71 kaarsjes uitblaast, zonder zijn familie op reis is werd de jarige job in Mumbai flink in het zonnetje gezet.


Charles begon de laatste dag van zijn tweedaagse bezoek aan India bij de Kaivalya Education Foundation. De prins van Wales werd hartelijk ontvangen door schoolkinderen die een verjaardagsliedje voor hem zongen. Vervolgens kreeg Charles een kaart en een verjaardagstaart, die hij zelf aansneed.

Op social media regent het felicitaties voor de prins. Ook zijn familie stond stil bij zijn verjaardag. Zo feliciteerde koningin Elizabeth haar zoon en deelde Charles’ oudste zoon William en zijn vrouw Catherine een aantal foto’s met hem samen.

Het feestvarken reist na donderdag verder naar Nieuw-Zeeland, Tuvalu en de Salomonseilanden. In Nieuw-Zeeland wordt Charles vergezeld door zijn vrouw Camilla.

Lees ook:

Vrouw Arie Ribbens geeft update over gezondheid: ‘Hij is nog steeds erg ziek’

Dít voelt André Hazes voor Bridget

Raymond van Barneveld heeft babynieuws!