×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jarige Ed Sheeran deelt nieuw nummer

17.02.2017 -

Wie jarig is trakteert moet Ed Sheeran hebben gedacht. De Engelse singer-songwriter, die vrijdag 26 kaartjes uit mag blazen, deelde vlak na middernacht een nieuw nummer van zijn langverwachte album ÷ (Divide).


De ballad How Would You Feel (Paean) is niet Eds nieuwe single. 'Maar het is een van mijn favorieten', schreef de zanger op social media over het liefdesliedje. Het nummer is na Shape Of You en Castle On The Hill het derde liedje van ÷ dat Ed met de wereld deelt. Het album verschijnt op 3 maart.

Shape Of You en Castle On The Hill verschenen op 6 januari. Die nummers werden wel op single uitgebracht en leverden Ed wereldwijd hits op. De Top 40 en Single Top 100 worden nog steeds aangevoerd door Shape Of You, Castle On The Hill bereikte in beide hitlijsten de top tien.