Jared, Bradley en Michael pronken met hun moeder

Naast een beeldje voor hun acteerprestaties gaan Jared Leto, Bradley Cooper en Michael Fassbender zondag tijdens de Oscar-uitreiking ook op voor de titel Zoon van het Jaar. De drie mannen kiezen er niet voor met een prachtig model aan hun arm de rode loper te trotseren, maar hebben hun moeders uitgenodigd ze te vergezellen naar het filmfeest.

De drie acteurs maken allemaal kans op een Oscar voor beste bijrol en volgens The Sun hebben ze hun gastenlijsten inmiddels rond.
In januari nam Leto zijn moeder Constance al mee naar de uitreiking van de Screen Actors Guild Awards (SAG's). Kennelijk was haar dat goed bevallen, want toen haar 42-jarige acterende en zingende zoon haar eerder deze week via FaceTime vroeg of ze zijn date wilde zijn tijdens de Oscars, was ze door het dolle heen. Leto zette een screenshot van haar enthousiaste reactie op internet.
Ook voor de moeder van Bradley Cooper is de rode loper geen onbekend terrein. Gloria mocht vorig jaar haar zoon al vergezellen tijdens de prestigieuze prijzenregen in Los Angeles. De 39-jarige Cooper verkiest zijn moeders gezelschap zondag boven zijn vriendin Suki Waterhouse.
De ouders van Michael Fassbender zijn volgens een ingewijde inmiddels onderweg van het Ierse Kerry naar de VS. De Duits-Ierse acteur laat zijn kersverse vriendin Madalina Ghenea lekker thuis en gaat met zijn moeder naar het feestje.