Janny van der Heijden peinst niet over pensioen

Janny van der Heijden blaast in september 65 kaarsjes uit, maar is nog niet van plan achter de geraniums te gaan zitten. 'Met pensioen ga ik vast wel ooit, maar voorlopig niet', zegt het Heel Holland Bakt-jurylid.

Sterker nog, Janny is vanaf maandagavond te zien in het nieuwe programma Denkend aan Holland. Daarvoor stapte ze aan boord bij André van Duin, met wie ze door ons land vaart. ‘Nederland is vanaf het water echt totaal anders. Dat heeft mij verrast. We varen door het hele land, waardoor het heel divers is. We hebben prachtige plekjes gezien. We doen een terrasje, maken een uitstapje en kijken wat er aan moois en interessants is’, zegt ze in De Telegraaf.

Denkend aan Holland is slechts vier weken op de buis. ‘Dat is het maximaal haalbare omdat we allebei zó druk zijn dat er even niet meer mogelijk is.’

Te veel amusement

Vanwege de volle agenda van André sneuvelt ook De nieuwe lekkerbek, de zoektocht naar dé nieuwe snack. ‘De nieuwe lekkerbek gaat niet door omdat André bezig is met de opnames van een nieuw seizoen van de dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen.’

Ook in Smaakt naar meer treffen Janny en André elkaar niet meer. Het programma, waarin werd nagebabbeld over Heel Holland Bakt, werd bestempeld als te veel amusement en moest verdwijnen. Kijkcijferhit Heel Holland Bakt keert volgens Janny eind dit jaar weer terug voor een zesde seizoen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen