×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Janny blijft liever jurylid bij HHB’

4.03.2016 -

De kans dat Janny van der Heijden komend seizoen de presentatie van Heel Holland Bakt op zich neemt, acht mede-jurylid Robèrt van Beckhoven bijzonder klein. "Ik denk dat Janny liever jurylid blijft."


Dat zei de patissier vrijdagochtend in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100%NL. "Ze zou het zeker aankunnen. Maar ik denk dat ze heel graag jurylid is en blijft, dat bevalt haar heel erg goed", aldus Robèrt, die het jammer vindt dat Martine Bijl een seizoen over moet slaan vanwege haar gezondheid. "Heel jammer, vreselijk", zegt hij. Wie haar moet vervangen, weet hij niet. "Wij worden ook niet gevraagd naar onze mening over de opvolging van Martine."

Omroep MAX maakte donderdag bekend dat Martine meer tijd nodig heeft om te herstellen van de hersenbloeding die haar in september trof. Er wordt naar een vervanger gezocht.