×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Janet Jackson showt haar zoon

Janet Jackson showt haar zoon
15.04.2017 -

Ruim drie maanden na zijn geboorte heeft Janet Jackson de eerste foto van haar zoontje op Instagram gezet. ''Mijn baby en ik na een slaapje'', schreef de 50-jarige zangeres erbij.


Janet beviel op 3 januari van haar eerste kindje. Het jongetje kreeg de naam Eissa. Afgelopen week werd Jackson in Londen al voor het eerst gezien met haar kindje. De baby lag in de kinderwagen terwijl zijn moeder met hem door het park wandelde.

Vorige week werd bekend dat Janet en haar man Wissam Al Mana uit elkaar zijn. Volgens geruchten zou het huwelijk na vijf jaar op de klippen zijn gelopen omdat Jackson zich 'verstopt' voelde. De steenrijke 37-jarige zakenman uit Qatar wilde dat zijn vrouw zich meer aan moslimtradities zou houden, maar Janet wilde juist meer vrijheid.