×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Janet Jackson mentaal mishandeld

13.09.2017 -

Wissam Al Mana, de man waarmee Janet Jackson in scheiding ligt, schold de zangeres elke dag uit en zorgde ervoor dat zij zich een gevangene in haar eigen huis voelde. Dat beweert Janet’s broer Randy Jackson tegenover het magazine ‘People’.


‘Er is heel veel pijn. Janet heeft het zwaar te verduren met de scheiding. Ik heb het er zwaar mee, wij allemaal,’ aldus Randy, die zijn jongere zus bijstaat tijdens de echtscheidingszaak in een rechtbank in Londen. De zangeres eist volledige voogdij over haar negen maanden oude zoon Eissa, ontdekte ‘Entertainment Tonight’ dinsdag.

 

My baby and me after nap time.

Een bericht gedeeld door Janet Jackson (@janetjackson) op

Haar broer noemt het huwelijk tussen Janet en Wissam een misbruiksituatie: ‘Het begon later in de relatie, het verbale misbruik. Geen enkele zwangere vrouwen zou elke dag een bitch genoemd moeten worden. Om dat soort dingen ging het, dat is waar ze doorheen ging’.

Eerder deze week barstte Janet in huilen uit nadat ze tijdens een concert in Houston haar nummer ‘What About’ ten gehore had gebracht. Het liedje gaat over huiselijk geweld. Op verschillende fanvideo's is te zien hoe Janet haar handen na afloop voor haar ogen slaat. ‘Dit ben ik,’ zegt ze daarna, wijzend naar zichzelf.

Advocaten van Wissam gaven aan People aan niet te willen reageren op de ‘vreemde en hatelijke’ beschuldigingen.