×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Janet Jackson in tranen op podium

11.09.2017 -

Tijdens een concert in Houston hield Janet Jackson het dit weekend niet droog. De zangeres barstte in tranen uit na het nummer What About, dat gaat over huiselijk geweld.


Op verschillende fanvideo's die bezoeker van het concert op social media plaatsten, is te zien hoe Janet haar handen voor haar ogen slaat na afloop van het nummer. "Dit ben ik", zegt ze daarna, wijzend naar zichzelf.

Alhoewel het nummer uit 1997 komt, staken na Janets emotionele moment op de bühne geruchten op dat haar tranen iets te maken hebben met haar scheiding van Wissam Al Mana, de vader van haar negen maanden oude zoontje Eissa. Janet heeft zich maar één keer uitgelaten over de breuk, in een korte video waarin ze haar tournee aankondigde. "De zaak ligt bij de rechter en verder is het in Gods handen", zei ze toen.

Het management van Janet wilde geen reactie geven op vragen van de Amerikaanse zender ABC.

 

Janet's tranen zijn te zien rond 3.30 minuut